burgery buraczane najlepsze na świecie

IMG_9273

 

Kocham ten przepis, uwielbiam podawać je właśnie z ziemniaczkami, ogórkiem kiszonym, sosem  z tahini. Chrupiący słonecznik w burgerze i aromat marynowanego imbiru nadają niesamowity smak moim burgerom. Burak to jedno ze zdrowszych zimowych warzyw, superfoods, które będzie nas chronić przed zimową chandrą,przepis znajdziecie tu : https://www.youtube.com/watch?v=n4tWT9ihQeY

IMG_9256

4 Comment

  1. Barbara says: Odpowiedz

    Witam pani Agnieszko, właśnie zaczęłam odżywiać się wg przepisów z pani książki „Jak schudnąć po 40?” Chciałam się trochę poradzić odnośnie pani menu, wysłałam maila,ale niestety nie dochodzą do pani maile dlatego piszę tutaj, może pani znajdzie czas na odpowiedź. Mianowicie nie bardzo rozumiem np. jeżeli podaje pani przepis na duży garnek zupy, to jak to rozumieć, czy resztę trzeba zamrozić i wykorzystać kiedy indziej, czy można np. zjeść w następnym dniu, albo np. jest w przepisie pół awokado lub szklanka mleka roślinnego, a co z tym co zostanie, przecież można wykorzystać do innego przepisu, ale w kolejnym nie ma tych składników, więc nie wiem czy to trzeba po kolei dokładnie tak jak w menu, czy też można powtarzać w nastepnym dniu, chyba tego nie rozumiem, wiem że w książce są podobne pytania, ale ja nie mogę tego rozgryźć. Chodzi mi tez o nie marnowanie pewnych składników diety, które są drogie. Bardzo proszę o odpowiedź. Dziękuję za pani inspiracje. Cieszę się, że trafiłam na pani bloga. Tylko martwi mnie, że nie odpisuje pani na komentarze. Pozdrawiam

    1. przepraszam, miałam komputer w naprawie a wszytsko obrabiam sama!

    2. tak mrozimy i awokado np skropić dużą ilością cytryny i na drugi dzień jak znalazł!

      1. Barbara says: Odpowiedz

        Dziękuję za odpowiedź, czwarty tydzień diety , na razie 2 kilogramy mniej, ale jakże lekko się czuję, są pokusy, ale naprawdę można jeść inaczej

Dodaj komentarz